Pladijsfilet met zuiderse groenten

4
(10) 30
800 g pladijsfilet
1 zoete ui
1 courgette
een klein bakje kerstomaatjes
1 venkelknol
1 pot Boursin Cuisine tomaat & mediterrane kruiden
enkele lepels melk
Neem 4 grote vellen bakpapier. Spoel de visfilet en inspecteer op eventuele graatjes.Kruid royaal met peper en zout. Leg per persoon de visfilet op een vel bakpapier. Doe er de gesneden ajuin, venkel en gehalveerde tomaatjes bij. Leng de Boursin Cuisine aan met enkele lepels melk en verwarm tot het een vloeiende saus wordt. Verdeel over de pakketjes. Sluit de pakketjes met een koordje. Zet 30 minuten in de oven op 180°C

Newsletter

  • Les dernières tendances alimentaires
  • Des recettes de saison
  • Des tuyaux de cuisson pratiques
  • Concours et évènements

Envoyez-moi les nouvelles recettes

Recevez chaque semaine nos nouvelles recettes, astuces et concours.