Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

In een diep bord liggen 2 gevulde canneloni, ze liggen in een groen-romig sausje met verse kruiden. Hierbovenop liggen verse kruiden, erwtjes en stukjes kalfsvlees. Een feestelijk en eenvoudig feestgerecht waarbij ieders bord uitlikt.

Gevulde cannelloni van spinazie, champignons en kaas

in een kruidensausje met kalfsvlees

Laat je hart verwarmen tijdens de feestdagen met dit recept. Cannelloni gevuld met spinazie, champignons en kaas. Laat het stukje kalfsvlees met kruidensausje smelten op je tong. Geniet van deze romige en warme smaken tijdens de koudere periode van het jaar. 

Hoofdgerecht

45 min

Moyen

Personen 4

Ingrédients

    Voor de cannelloni

    Voor de saus

    en verder

17 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Maak de cannelloni

    Verwarm de oven voor op 160°C.

    Maak het kruidensausje

    En verder