Hamburger sfeerbeeld

Bio Zomert: van de Gentse Feesten tot zomerbars

Verhaal

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

De zomer staat voor de deur en dat brengt ons helemaal in festivalstemming! Kies voor festivals die lekkere biologische snacks en drankjes serveren. Dat is dubbel feest! Ontdek waar je deze zomer terechtkan voor de beste bio-events.   

Gentse Feesten – Luisterplein (19-28 juli)

Tijdens de Gentse Feesten wordt de binnenstad tien dagen lang één reusachtig volksfeest. Het Luisterplein is ongetwijfeld een van de gezelligste pleinen van het festival. Je ontdekt er een brede waaier aan opkomend talent in de jazz- en folkscene. Van 14u tot 20u kun je terecht bij een foodtruck met gezonde biologische versnaperingen en heerlijke biodrankjes. Ook buiten deze uren vind je biologische dranken op de vaste menukaart van het plein. 

Snuister door het programma van het Luisterplein. 

Gentse Feesten

Brakrock – Duffel (2-3 augustus)

Bio gaat punk! Op Brakrock staan de beste punkrockbands op het podium én vind je een groot gamma aan biologisch eten op het festivalterrein. De organisatie zet zich in om het festival zo groen, schoon en afvalarm mogelijk te maken. Maak je keuze uit een uitgebreid aanbod aan vegetarische gerechten, bereid met bioproducten van bij ons. Geniet van een biodrankje tijdens een optreden van je favoriete punkband. Schol! 

Tip: maak kans op tickets voor Brakrock dankzij Alles over Bio. Vanaf de 2e helft van juli geven ze tickets weg. Houd de Facebook-pagina dus zeker in de gaten! 

JAKK zomerbar in Brugge (14 juni - 10 augustus)

Summer vibes gegarandeerd bij een bezoekje aan JAKK zomerbar. De organisatoren toveren het domein Koude Keuken in Sint-Andries om tot een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud.   

Proef biobier, thee, wijn en biologische tussendoortjes. Er staan ook 2 bio-ontbijtevents op het programma.  

Jakk Zomerbar

Gazon in Gent (tot eind augustus)

Gazon is niet zomaar een zomerbar. Geniet van je favoriete drankje in een groene oase in Gent. Voor alle leeftijden is er entertainment voorzien. Plof neer in een strandstoel, kom tot rust onder de bomen of ontspan aan de vijver. Op de menukaart vind je een uitgebreid aanbod aan biodrankjes en snacks. 

Tip: twee keer per maand opent Gazon op zondag de deuren voor een uitgebreide brunch met (live) muziek. Ook hier mogen de bio-producten niet ontbreken. 

Waarom kiezen voor bio op festivals?  

Bio staat garant voor voedsel dat met respect voor natuur en dier wordt geproduceerd. Tijdens festivals biedt bio niet alleen smakelijke opties, maar ook duurzame keuzes die goed zijn voor het milieu.  

Wil je meer weten over bio? 

Laat je inspireren op allesoverbio.be. Kies jij wel eens voor bio? Waarom kies je voor bioproducten? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons. Volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!