Gouden Ei

Vind Het Gouden Ei en win een luxe ontbijtmand

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Wil je deelnemen aan een leuke activiteit tijdens de paasvakantie? Doe dan zeker mee aan onze wedstrijd ‘Vind Het Gouden Ei’. De speurder die als eerste ons Gouden Ei vindt, wint een luxe ontbijtmand met de beste producten van bij ons.

Hoe kun je deelnemen?

De wedstrijd loopt van 1 tot en met 7 april en is eenvoudig. Los de negen raadsels op, die je hier zal vinden en achterhaal de unieke verstopplaats van 'Het Gouden Ei' op een openbare plaats in jouw provincie. Vijf provincies, dat betekent vijf Gouden Eieren en vijf ontbijtmanden die we weggeven.

Tijdens de weekdagen verschijnt er dagelijks één raadsel online, tijdens de weekenddagen twee raadsels. Vanaf het weekend kunnen zoekteams die de antwoorden van de raadsels verstandig combineren, ontdekken wat de verstopplaats van 'Het Gouden Ei' is. Ga bij de zoektocht voorzichtig te werk en beschadig geen openbaar domein of private eigendom.

Alle details over het wedstrijdverloop kun je nalezen in het wedstrijdreglement.

Heb je ‘Het Gouden Ei’ gevonden?

Stuur dan zo snel mogelijk een foto of video naar het Facebookaccount van Het Gouden Ei om de luxe ontbijtmand te kunnen ontvangen. We nemen contact op met de winnaars om de levering van de ontbijtmand te regelen.

Deel je zoektocht naar 'Het Gouden Ei' van Lekker van bij ons op sociale media met de hashtags #lekkervanbijons en #hetgoudenei en door @lekkervanbijons te taggen.

Download onze paasbundel met keifijne ei-spelletjes

De paasbundel bevat leuke opdrachten op maat van kinderen van 6 tot 12 jaar. Van denkspelletjes, knutselwerkjes tot recepten. Download hier de paasbundel en ga er meteen mee aan de slag. Veel plezier!

Gouden Ei