Buurderij Strombeek

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Boeren&buren

Buurderij dans Strombeek-Bever

Buurderij Strombeek

Boeren & Buren is een netwerk om samen lokale producten te kopen rechtstreeks bij de producent!

Products

Groenten
Fruit
Rundvlees
Zuivel
Brood en gebak
Honing
Mandje

À propos

Who we are

Who we are

Buurderijverantwoordelijken Alain en Bea heten je graag welkom op de Buurderij in Strombeek-Bever. De Buurderij in Strombeek bestaat al zeven jaar. Er wordt gewerkt met lokale producten en boeren en producenten die oog hebben voor duurzaamheid en respect voor de natuur. 

Zelf kweken Bea en Alain kruiden en kleinfruit. Zo zijn ze niet alleen Buurderij-verantwoordelijken, maar ook producent. Hierdoor hebben ze kennis van zaken! 

Hun hoogste prioriteit is om oog te hebben voor de korte keten. De gemiddelde afstand die de boeren en producenten van Buurderij Strombeek afleggen is 15 kilometer. 

What products can you find here?
Enkele producten van Buurderij Strombeek

What products can you find here?

Elke week vind je er kwaliteitsproducten van boeren en producenten uit de buurt: groenten, fruit, vlees, zuivel, brood, honing en zoveel meer. Plaats je bestelling online en haal ze op op vrijdag. Ontmoet er producenten en ontdek een nieuwe manier van eten die de natuur, je gezondheid en de lokale landbouw ten goede komt. Breng een stevige tas mee als je je bestelling komt afhalen. Het gebruik van plastic tassen wordt vermeden. 

Contact & opening hours

Lundi: Fermé
Mardi: Fermé
Mercredi: Fermé
Jeudi: Fermé
Vendredi: 18:30-19:30
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé
Contact map