De Wassende Maan

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Entête

Hoevewinkel dans Astene

De Wassende Maan

Biodynamische groenten, kraakvers van het veld. Lokaal, duurzaam en met veel liefde geoogst door de boeren van De Wassende Maan. Via de kortste keten recht op je bord! Ontdek het assortiment in de biowinkel of via een kraakverse biobox in een afhaalpunt bij jou om de hoek.

Bio Products

Groenten
Fruitsappen
Fruit
Aardappelen
Eieren
Kruiden
Brood en gebak
Rundvlees
Kalfsvlees
Kip
Lamsvlees
Varkensvlees
Ijs
Ijstaart
Zuivel
Wijn
Alcoholische dranken
Mandje

À propos

Who we are
De zaakvoerders van bioboerderij De Wassende Maan

Who we are

Boerderij De Wassende Maan ligt verscholen tussen groene akkers en velden vol leven. Vier boeren slaan hier de handen in elkaar om tientallen soorten kraakverse biogroenten te kweken. Ze kiezen resoluut voor de biodynamische landbouw, met respect voor de natuur, biodiversiteit en de kracht van een levende bodem.

De boerderij werd opgericht in 1979. Sindsdien durft ze al 40 jaar pionieren: van de oprichting van een coöperatieve als bedrijfsstructuur, het behalen van een Demeter-label voor biodynamische landbouw, de ‘uitvinding’ van de biobox tot een moderne webshop vol lekkers vers van ‘t veld en een unieke biosuperette op de boerderij.

Als de boeren ‘vers van ons veld’ zeggen, dan menen ze het. Dat is dan letterlijk vandaag geoogst, morgen op je bord. Via de biowinkel op de boerderij en de biobox in 50 afhaalpunten in de streek worden eerlijke prijzen en een stabiele afzet voor de boeren gegarandeerd. Een sterke en transparante korte keten vol smaak, waarvan meer dan 1500 gezinnen elke week genieten.

What products can you find here?
Een greep uit het assortiment van hoevewinkel De Wassende Maan

What products can you find here?

In de grote, moderne biowinkel op de boerderij in Astene vind je alle kraakverse groenten van eigen teelt.

De boeren van De Wassende Maan kweken met veel aandacht voor een levende bodem een heerlijke variëteit van wel 50 verschillende soorten groenten. Vaste klassiekers zoals courgette, radijs, prei, wortel, tomaat,... maar ook nieuwe soorten zoals zoete aardappel, oranje bloemkool, puntpaprika, tuinbonen of rabarber. Allemaal van biodynamische topkwaliteit, kraakvers vanop het veld tot op jouw bord.

Via de zeer uitgebreide webshop kan je biologische groenten, fruit, droogwaren, dranken, bulkproducten en nog veel meer (bij)bestellen. Het grootste deel van deze producten komt uit de (lokale) korte keten en van collega-bioboeren.

Contact & opening hours

Lundi: Fermé
Mardi: 9:00-18:30
Mercredi: 9:00-18:30
Jeudi: 9:00-18:30
Vendredi: 9:00-18:30
Samedi: 9:00-16:00
Dimanche: Fermé
Téléphone +32 9 381 55 40 Courriel info@dewassendemaan.be Adresse Beekstraat 35
9800 Astene
Contact map