Geitenboerderij De Volle Maan

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Entête

Hoevewinkel dans Sint Lievens Houtem

Geitenboerderij De Volle Maan

Ontdek onze verse en rauwmelkse biogeitenkazen in onze hoevewinkel. Geniet daarna van een ijsje, terwijl je een bezoekje brengt aan de geiten. Of wat dacht je van een overnachting?

Bio Products

zuivel
Kazen
Zuivel
Melk
Boter
Ijs
Yoghurt

À propos

Who we are
Zaakvoerders Kathelijne en Bart - (C)LensvanLien

Who we are

Kathelijne De Clercq en Bart De Beck zijn gepassioneerd door kaas maken. Sinds 1994 maken ze rauwmelkse biologische geitenkazen op ambachtelijke wijze. Hiervoor gebruiken ze uitsluitend melk van de eigen geiten.

Duurzaamheid wordt op handen gedragen in De Volle Maan. Kathelijne en Bart hebben al heel wat initiatieven genomen in dit verband: de aanleg van streekeigen heggen en bomen, opvang van waswater voor irrigatie, energie-opwekking,.. Ook het welzijn van de dieren staat voorop. Zo kunnen de lammetjes bij hun moeder blijven tot ze groot genoeg zijn om alleen naar de weide te gaan. Goed gevoel voor de geit, de boer én het lammetje.

Twee van de drie kinderen werken ondertussen ook mee op de boerderij.

What products can you find here?
Kaasplank van De Volle Maan

What products can you find here?

Het assortiment van de Volle Maan bestaat uit diverse soorten verse geitenkaasjes, gerijpte kazen, halfharde kazen, yoghurt, ricotta, geta, … Alles op basis van onze eigen rauwe biogeitenmelk. De winkel is het hele jaar geopend en je kan er ook huisgemaakt geitenijs én kaastaartjes vinden.

Other information

In onze winkel vind je ook biologische nevenproducten (alles in het teken van ontbijt en het aperitief). Op zaterdag wordt biobrood van De Trog verkocht. Er is ook een groot aanbod van biologische wijnen (zorgvuldig uitgekozen door onze wijnhandelaars).

Contact & opening hours

Lundi: 9:00-18:00
Mardi: 9:00-18:00
Mercredi: 9:00-18:00
Jeudi: 9:00-18:00
Vendredi: 9:00-18:00
Samedi: 9:00-18:00
Dimanche: Fermé
Téléphone +32 9 362 31 55 Courriel info@devollemaan.be Adresse Ijshoutestraat 70
9520 Sint Lievens Houtem
Contact map