Kids

Ei doeboekje

Hoe groeit het kuikentje in het ei? Wat is een broeierij? Hoeveel eieren legt een kip per jaar? Je komt het allemaal te weten in onze keileuke eigids. Toffe spelletjes, fijne knutseltips, lekkere recepten en interessante weetjes… allemaal voor, over of met het ei. Het boekje is bestemd voor kinderen van 8 tot 10 jaar.

Je kunt het Ei doeboekje hier downloaden, maar ook bestellen via info@ei.be. Vermeld het aantal gewenste exemplaren en je adresgegevens. We sturen het materiaal dan kosteloos naar je op. 

Lessenpakketten 'kip en ei'

Ben je (toekomstig) leerkracht en wil je in de klas rond de kip en het ei werken? Neem dan zeker een kijkje in onze lessenpakketten rond de 'kip en het ei'. Voor elk leerjaar is een aparte lessenreeks voorzien. Die bestaat uit lesvoorbereidingen en werkblaadjes voor de leerlingen. Het materiaal is, tenzij uitdrukkelijk vermeld, enkel digitaal beschikbaar.

Instagram @biendecheznous

Newsletter

Envoyez-moi les nouvelles recettes

Recevez chaque semaine nos nouvelles recettes, astuces et concours.
  • Les dernières tendances alimentaires
  • Des recettes de saison
  • Des tuyaux de cuisson pratiques
  • Concours et évènements

Restez au courant

Ne ratez aucune nouvelle recette

Abonnez-vous à notre newsletter bimensuelle et recevez toutes nos recettes de saison, astuces culinaires et concours dans votre boîte mail.

En inscrivant votre adresse e-mail et en cliquant sur "inscrivez-moi", vous confirmez avoir pris connaissance de notre déclaration de confidentialité et marquez votre accord.