
4 bereidingswijzen voor gezonde visrecepten
Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Wist je dat vis tal van belangrijke voedingsstoffen levert die goed voor je zijn? Niet alleen omega 3-vetzuren maar ook eiwitten, jodium, selenium en de vitaminen B12 en D. Zet daarom een keer per week vis op het menu. Verse vis van het seizoen krijgt de voorkeur in een gezonde voeding. Weinig inspiratie? Er zijn veel manieren om vis lekker en gezond klaar te maken. Onze recepten met vis van bij ons helpen je op weg.
Vis op een bedje van groenten voor een extra portie vitaminen
De combinatie van vis met verschillende groenten is hemels. Voeg groenten toe aan de vis in de oven of serveer vis op bijvoorbeeld een bedje van prei. En vis in een papillot? Daar horen ook fijne groenten van het seizoen en kruiden bij! Visrecepten met veel groenten zorgen voor een op en top gezond resultaat. Wil je graag vis in papillot maken maar weet je niet hoe je eraan begint? Check onze handige how-to video!