Rosties liggen geschrankt op een dienschaaltje in licht blauwe kleur. Hierop ligt een wit boterpapier waar de rosties op afgewerkt werden. Er staan ook nog twee potjes in beeld met de restjes van de makreel, radijsjes en zoetzure rode ui.

Feestelijke aardappelgerechten: de keuze is reuze

Kooktips

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Hoe kun je aardappelen laten schitteren op een feestmenu en niet enkel als bijgerecht? Het is een vraag die we regelmatig krijgen. Daarom bundelden we hier tips en onze favoriete feestelijke aardappelgerechten.

Aardappelsoep met gebakken champignons

Aardappelroosjes

Aardappelrozetten zien er mooi én feestelijk uit. Snijd de aardappelen in dunne plakjes en leg ze dakpansgewijs in een muffinvorm. Bestrijk ze met gesmolten boter en bestrooi met zout, peper en kruiden naar keuze. Bak de aardappelroosjes in de oven tot ze knapperig zijn. Serveer als bijgerecht bij vlees, gevogelte of vis.

Tip: voor alles wat lekker is om in onze recepten te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Je vindt steeds een verkooppunt bij jou in de buurt.

Heb jij nog suggesties voor feestelijke aardappelen?

Of probeerde je een van onze feestelijke aardappelrecepten? Laat het zeker weten via FacebookInstagram of Twitter en post een foto of video met #lekkervanbijons of tag ons.

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes, zet dan onze Pinterest- of YouTube-account bij je favorieten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!