Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Snijd de rode ui in dunne, halve ringen. Snijd de Chinese kool in repen.
Snijd de komkommers in plakjes. Halveer de kerstomaatjes.
Snijd de verse kruiden fijn. Meng alle groenten met de kruiden en zet even opzij.
Doe alle ingrediënten voor het sausje in een kleine hakmolen en maal fijn. Proef en breng verder op smaak met peper en zout. Laat even marineren.
Kruid de filet pur met peper en zout en bak in hete olie een 3-tal minuten langs elke kant. Leg het vlees op een bord en dek af met folie en laat 5 minuten rusten.
Snijd het vlees vervolgens in dunne plakjes.
Verdeel de groentesalade over de borden en leg er de plakjes vlees bij. Bedruppel met de dressing en bestrooi met de pinda’s. Serveer meteen.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.