Twee pistolets liggen op een grijsblauw bordje. De pistolets zijn opengesneden en gevuld met roerei en courgetteslingers.

Begin je dag goed: tips voor een lekker ontbijtje met een eitje

Kooktips

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Zijn ontbijt en eieren voor jou onlosmakelijk verbonden, maar blijf je vaak hangen bij het klassieke roerei met spek? Niets mis mee natuurlijk, maar met eieren kan je zoveel meer. We verzamelden hier onze beste ontbijtrecepten met ei, goed voor een uitgebreid ontbijt én voor als het snel moet gaan. Wat je ook verkiest, met onze tips wordt jouw ontbijt met eitjes gevarieerder dan ooit.

Gevulde broodjes met een eitje erin, staan op tafel te blinken! We maakte een versie met gekookte ham, courgette en tomaatjes. En onze tweede is er eentje met pittige tomatensalsa en rucola, heerlijk!

Tip: Voor alles wat lekker is om in onze recepten te gebruiken vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Koop jij graag rechtstreeks bij een hoeve, buurderij of boerenmarkt in jouw buurt? Rechtvanbijdeboer.be bundelt alle verkooppunten.

Ken jij nog lekkere eirecepten voor het ontbijt?

Of ging je aan de slag met onze tips? Laat het ons weten en post een leuke foto of video van jouw bereiding via FacebookTwitter of Instagram met #lekkervanbijons. We zijn benieuwd naar jouw tips om een lekker ontbijt met ei te maken!

Welk ontbijttype ben jij? Ontdek het hier en krijg een persoonlijke ontbijttip op jouw maat. Ook warm aanbevolen: onze tips om meer groenten toe te voegen aan je ontbijt.

Volg ons ook op PinterestYouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de lekkerste nieuwtjes van bij ons.