Pop-up De Mol aan Zee 2022

Tip voor een zomertrip: ga je mee naar De Mol aan Zee?

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

De Mol aan Zee is opnieuw van de partij in Blankenberge. Ook dit jaar kan je in de Mol aan Zee pop-up terecht voor tal van belevingen en culinaire verwennerij mét lekkers van bij ons. Ben je deze zomer op bezoek in Blankenberge? Ga zeker eens langs! Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt.

De Molbecue

Geniet van een Molbecue en een milkshake

De Mol aan Zee is elke dag geopend vanaf 1 juli tot en met 4 september, van 11u30 tot 23u00. Duik mee in de wereld van het populaire tv-programma. Neem deel aan spannende opdrachten of beleef De Mol in virtual reality. Benieuwd naar wat er nog allemaal op het programma staat? Bekijk hier de agenda.

Nadat je de Mol ontmaskerde in de VR-game kan je nagenieten aan een van de gezellige terrassen, de bistro of de Milky bar.

De Mol kookt lekker lokaal

De Mol stelde een heerlijk menu samen, geïnspireerd op de 10 landen waar de Mol ooit al is geweest. En dat allemaal met producten van bij ons! Van patatas bravas, moussaka, rundscarpaccio tot gerechten op maat van de kleinste bezoekers. Iedereen vindt er wel iets naar z’n smaak. Heb je zin in barbecuegerechten? Dan raden we de Molbecue aan.

Proef een van de milkshakes (wij noemen ze stiekem Molkshakes)

Aan de Milky bar vind je naast een uitgebreid aanbod aan milkshakes ook smoothies en een café frappé. Elk drankje wordt gelinkt aan 1 van de mollen van de voorbije seizoenen. Kan je moeilijk kiezen? Laat De Mol bepalen welke shake het beste bij jou past. Ontdek jouw Molmilkshake matchmaker aan de bar.

Milkshake

Waar vind je de Mol aan Zee pop-up?

Aan de Vuurtoren op de zeedijk in Blankenberge, ter hoogte van de Félicien Ropshelling.

Bezoekers bij De Mol aan Zee

Ging jij langs bij De Mol aan Zee?

En heb je de tapas, de Molbecue en/of een van de milkshakes geproefd? Laat het ons weten en post een leuke foto of video via FacebookTwitter of Instagram met #lekkervanbijons en #melkmoment.

Pop-up De Mol aan Zee 2022

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op PinterestYouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

© Beelden: Twice