Sint-jakobsvruchten op een groot bord, opgediend in hun eigen Sint-jakobsschelp met bloemkoolmousse, witloof en spekjes. Glaasjes wijn en bestek ligt mee naast het bord, klaar om het feestmaal aan te vallen.

Feestelijke gerechten met vis om mee uit te pakken

Kooktips

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Ben je op zoek naar feestelijke visgerechten? Zoek niet verder. Sla hier tips en feestelijke recepten met vis van bij ons aan de haak. Van eenvoudige recepten tot meer culinaire, van klassiekers tot verrassende bereidingen.

Waarom vis op je feestmenu een goed idee is

  • Hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert… Een uitgebreid feestmenu kan wel eens voor een te vol gevoel zorgen. Een stukje vis is licht en makkelijk verteerbaar.
  • Met vis van bij ons heb je altijd een ruime keuze. Wil je aan de slag met de vangst van 't moment? Onze viskalender toont je wanneer welke vis in seizoen is.
Gebakken wijting met knolselderpuree, boschampignons en krokante boerenkool
  • Vis klaarmaken, da’s een zee aan bereidingsmogelijkheden. Bakken, in de oven, grillen, in stoofpotjes, pocheren, stomen… lees in onze bereidingstips hoe je vis perfect bereidt. Met enige creativiteit tover je onze feestelijke voorgerechten met vis om tot hoofdgerecht.
  • Serveer je een voorgerecht met vlees of een vegetarische hoofdgerecht? Onze feestelijke visgerechten lenen zich perfect voor een gevarieerd menu. Zitten er ook kinderen aan de feesttafel? Kies dan voor een kindvriendelijke vis zoals bijvoorbeeld zeeduivel. Die heeft geen graten.

Ken jij nog feestelijke visrecepten?

Of heb je een van onze feestelijke gerechten met vis klaargemaakt? Laat het zeker weten via Facebook, Instagram of Twitter en post een foto of video met #lekkervanbijons. Wil je op de hoogte blijven van de laatste culinaire weetjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op YouTube of Pinterest.