Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Schil en kook de aardappelen gaar. Plet tot een droge puree zonder stukjes. Dit kan met een pureestamper of met de passe vite. Zet opzij.
Schil en rasp de gember. Doe dit samen met de koriander (maar houd enkele blaadjes opzij), look, chili, een scheut olie en kurkuma in een blender. Blend tot een kruidenpasta.
Bak de kruidenpasta kort in een hete pan en meng daarna door de aardappelpuree. Kruid af met peper en zout.
Rol balletjes van de aardappelmix.
Klop het ei op met wat peper en zout. Paneer de balletjes, haal door de bloem, het ei en vervolgens door de panko.
Was de sla en halveer de tomaatjes.
Meng de mayonaise met wat srirachasaus en water en maak zo een dressing. De hoeveelheid sriracha is naar eigen smaak. Opgelet: dit is een pikante saus dus voeg langzaam toe.
Bak de aardappelballetjes kort aan in een friteuse of in een pot met olie. Enjoy!
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.